Απολαύστε τον μοναδικό φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό «το Eλληνικό Ρόδι»!
Ο φρεσκοστυμμένος χυμός «το ελληνικό Ρόδι» του ΑΣΟΠ είναι απόλυτα φυσικός. Προσφέρεται ατόφιος όπως τον γέννησε η φύση, χωρίς αραιώσεις, συμπυκνώματα ή συντηρητικά. Έτσι διατηρεί όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του στοιχεία αναλλοίωτα και πάνω από όλα την υπέροχη βραβευμένη γεύση του!
Μάθε περισσότεραΟ Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίου Αθανασίου Δράμας ιδρύθηκε το 2005 και είναι αναγνωρισμένος ως Οργάνωση (Ομάδα) Παραγωγών (Ο.Π.). Σε όλη την Ελλάδα περισσότεροι από 1000 παραγωγοί της ομάδας του ΑΣΟΠ καλλιεργούν τα 10.000 από τα 20.000 στρέμματα ροδιάς που καλλιεργούνται, συνολικά στην χώρα μας, με το μοντέλο της συμβολαιακής γεωργίας. Βασική μας δραστηριότητα είναι η καθετοποιημένη καλλιέργεια της Ροδιάς, με την ορθολογική διαχείριση των φυτειών, με τη διαλογή, συσκευασία, αποσπύρωση φρέσκων καρπών και με την παραγωγή χυμού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας καθώς και η εμπορική αξιοποίηση των προϊόντων, προς όφελος της Ομάδας Παραγωγών μας.
Απολαύστε τους στο πρωινό, στο γραφείο, στο σχολείο, στο cafe, στο οικογενειακό τραπέζι, στην παραλία, στη βόλτα, στην εκδρομή, στην ταβέρνα, στην συναυλία, στο σινεμά, στο πλοίο, στο αυτοκίνητο, μετά το γυμναστήριο, σε κοκτέιλ και σε συνταγές!
Ακολουθήστε μας στα social media και συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!
Χρόνος: 1 ώρα
Μερίδα: οικογενειακή
Καθαρίζουμε από τυχόν αγκάθια, πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε από πριν τα φιλέτα σολωμού. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε τα φιλέτα σολωμού με ελάχιστο λάδι και ψήνουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ενναλακτικά βάζουμε το σολωμό σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ.
Βάζουμε σε ένα μπωλ τη ρόκα καλά πλυμένη, τη μοτσαρέλα σε κομμάτια, το αβοκάντο σε κομμάτια, τις ντοματουλες, τους σπόρους ροδιού, περιχύνουμε με τη βινεγκρετ ροδιού και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σε μια πιατέλα τα φιλέτα σολωμού και συνοδεύουμε με την δροσιστική σαλάτα.
Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του ροδιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/2 της ποσότητας. Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα, το συμπυκνωμένο χυμό ρόδι, τη γρεναδίνη, το ξίδι, και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.