banner espa

banner espa

EU Organic Juice Planet
Contract notice EU Organic Juice Planet
Contest process of EU Organic Juice Planet
MENU
Greek (Greece)English (United Kingdom)

φυσικός ελληνικός χυμός ρόδι ασοπ Δράμας

χυμος ροδιχυμος ροδι
χυμοι ροδιουχυμοι ροδιουχυμος ροδιουχυμος απο ροδι
ελληνικος χυμος ροδιελληνικόσ χυμόσ ρόδι1000 καλλιεργητες ροδιας παραγουν
πανω απο 5000 τονους ροδια εξαιρετικης
ποιοτητας και γευσης!
join us!
xymoi rodiouasop gold awardasop gold awardasop gold awardasop vraveusiελληνικά ρόδια χυμόςxymos rodi
χυμοι ροδιου
Πινεις φυση!

Απολαύστε τον μοναδικό φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό «το Eλληνικό Ρόδι»!

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός «το ελληνικό Ρόδι» του ΑΣΟΠ είναι απόλυτα φυσικός. Προσφέρεται ατόφιος όπως τον γέννησε η φύση, χωρίς αραιώσεις, συμπυκνώματα ή συντηρητικά. Έτσι διατηρεί όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του στοιχεία αναλλοίωτα και πάνω από όλα την υπέροχη βραβευμένη γεύση του!

Μάθε περισσότερα
βραβείο γεύσης χυμού ροδιού
ελληνικά ρόδια χυμός

Το φρουτο του "παραδεισου" στα καλυτερα του

Απολαύστε τα προϊόντα μας!

χυμος απο ροδιαχυμος ροδι
χυμος ροδι

χυμος ροδιΡοδι
Το θαυματουργο

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Πλούσιο σε βιταμίνες

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Σύμμαχος κατά του διαβήτη

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Πρωταθλητής αντιοξειδωτικών

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Γερά κόκαλλα & όμορφο δέρμα

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Φίλος της υγείας των παιδιών

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Λίγες θερμίδες για σώμα σε φόρμα

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Αντικαρκινικές ιδιότητες

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Προστασία στην εγκυμοσύνη

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Ενίσχυση της μνήμης

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Μείωση χοληστερίνης

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Προστασία της καρδιάς

χυμός ρόδι απο ελλάδα

Φυσική "ορμόνη του σεξ"

χυμος ροδιαχυμος ροδιαχυμος ροδιαxymos apo rodi

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε!

Η μεγαλύτερη ομάδα καλλιέργειας ροδιάς & η πρώτη καθετοποιημένη μονάδα από το χωράφι στο ράφι στην Ελλάδα!

Μάθε περισσοτερα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίου Αθανασίου Δράμας ιδρύθηκε το 2005 και είναι αναγνωρισμένος ως Οργάνωση (Ομάδα) Παραγωγών (Ο.Π.). Σε όλη την Ελλάδα περισσότεροι από 1000 παραγωγοί της ομάδας του ΑΣΟΠ καλλιεργούν τα 10.000 από τα 20.000 στρέμματα ροδιάς που καλλιεργούνται, συνολικά στην χώρα μας, με το μοντέλο της συμβολαιακής γεωργίας. Βασική μας δραστηριότητα είναι η καθετοποιημένη καλλιέργεια της Ροδιάς, με την ορθολογική διαχείριση των φυτειών, με τη διαλογή, συσκευασία, αποσπύρωση φρέσκων καρπών και με την παραγωγή χυμού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας καθώς και η εμπορική αξιοποίηση των προϊόντων, προς όφελος της Ομάδας Παραγωγών μας.

χυμος ροδια

Ροδινη ζωη

Ο φυσικος φρεσκοστυμμενος χυμος «το ελληνικο Ροδι» και οι υπεροχοι συνδυασμοι του, με αρωνια, αλοη & μυρτιλλο «πανε» παντου!

Απολαύστε τους στο πρωινό, στο γραφείο, στο σχολείο, στο cafe, στο οικογενειακό τραπέζι, στην παραλία, στη βόλτα, στην εκδρομή, στην ταβέρνα, στην συναυλία, στο σινεμά, στο πλοίο, στο αυτοκίνητο, μετά το γυμναστήριο, σε κοκτέιλ και σε συνταγές!

Ακολουθήστε μας στα social media και συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

ασοπ που θα μας βρειτε
μεταφορά ροδιούJoin us
ellinika rodia asop linkedinellinika rodia asop twitterellinika rodia asop youtubeellinika rodia asop facebookellinika rodia asop instagram
asop rodia ellinikaasop rodia ellinikaellinika rodiaellinika rodiaellinika rodiaasop rodia

Ο ΑΣΟΠ



Οι Εγκαταστάσεις μας

η ιστορια του ροδιου

Στην ιδιόκτητη έκτασή μας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Αθανασίου Δράμας, το 2012 κατασκευάσαμε την πρώτη ελληνική καθετοποιημένη πρότυπη μονάδα επεξεργασίας ροδιού όπου εγκαταστήσαμε σύγχρονα μηχανήματα διαλογής και προεπεξεργασίας ροδιού, εξοπλισμό αποφλοίωσης που με την μέθοδο deseeding παίρνουμε άθικτα τα «διαμάντια» του καρπού, συσκευασίας του ροδιού σε μορφή σπυριού σε συσκευασίες 200 – 2.000 γραμμαρίων,  μονάδα χυμοποίησης με τεχνολογία clear juice που σημαίνει ότι ο χυμός μας παράγεται μόνο από τα σπόρια του ροδιού, αφαιρώντας με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα την εξωτερική και εσωτερική φλούδα του φρούτου, ψυγεία και αποθηκευτικούς χώρους με υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας, προσφέροντας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, φρέσκα ρόδια, σπόρους ροδιού, σειρά προϊόντων ροδιού και τον Ελληνικό 100% φυσικό χυμό ροδιού ΑΣΟΠ!



Το Περιβάλλον

προστασία περιβάλλοντος

Επενδύουμε σταθερά στην  έρευνα, στην  αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων  υψηλής προστιθέμενης αξίας. Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης, και με πρωτοποριακούς μεθόδους, αξιοποιούμε τα στερεά υπολείμματα του ροδιού  για την παραγωγή καύσιμης ύλης, Briguettes και οικολογικών καλλυντικών προϊόντων,  ανοίγοντας τον δρόμο για την συνολική αξιοποίηση των υπολειμμάτων των αγροτικών προϊόντων.

Έτσι αντιλαμβανόμαστε και υλοποιούμε  στην πράξη, εμείς στην οικογένεια ΑΣΟΠ,  την πράσινη ανάπτυξη, την παραγωγή οικολογικών προϊόντων, την μείωση της ρύπανσης, την υποκατάσταση των εισαγωγών με εξαγωγές σύγχρονων προϊόντων και συμβάλλουμε στην πραγματική και βιώσιμη ανάπτυξη.


Ποιότητα - Πιστοποιήσεις

ποιότητα ροδιού
  • Καλλιέργεια 10.000 στρεµµάτων σε όλη την Ελλάδα µε πιστοποίηση Global G.A.B. – αγροτική καλλιέργεια ολοκληρωµένης διαχείρισης.
  • Πιστοποίηση για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO22000:2005.
  • Πιστοποίηση Green Control για την παραγωγή βιολογικού χυμού
  • Πιστοποίηση Kosher
  • Πιστοποίηση Βιολογικής καλλιέργειας και παραγωγής
  • Έγκριση ποιότητας προϊόντων από τον οργανισμό FDA – U.S.A. Food & Drug Administration

Γιατί να μπεις στην ομάδα μας

ρόδια

Αν είσαι καλλιεργητής μακροπρόθεσμης λογικής επενδύσεων τότε έλα στην μεγαλύτερη ομάδα καλλιέργειας ροδιάς στην Ελλάδα. Έλα στον ΑΣΟΠ.

  • Η έκταση που απαιτείται είναι κατ΄ ελάχιστο 10 στρέμματα και η καλλιέργεια θα δώσει υψηλές αποδώσεις μετά από 3 με 4 χρόνια.
  • Η ροδιά είναι ανθεκτικό φυτό, δεν χρειάζεται πολύ λίπασμα, ούτε πολλή δουλειά. Απαιτεί, όμως, συστηματική δουλειά.
  • Το κόστος για καλλιέργεια ροδιάς μέσω του Α.Σ.Ο.Π. συμφέρει και περιλαμβάνει:
    • Εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένα δενδρύλλια υψηλής καρποφορίας σε διάφορα μεγέθη και ηλικίες
    • Πλήρη εξοπλισμό άρδευσης
    • Συμμετοχή στην προμήθεια εξοπλισμού αντιβροχικής – αντιχαλαζικής προστασίας
    • Εφαρμοσμένη τεχνογνωσία στην καλλιέργεια της ροδιάς.
    • Βιολογική καλλιέργεια – Ολοκληρωμένη διαχείριση. Πιστοποίηση με έξοδα του ΑΣΟΠ.
    • Γεωπονική υποστήριξη
    • Τελάρα – παλετοκιβώτια για τη συγκομιδή
    • Επιπλέον προνόμια με την κάρτα I-FOR ως επιβράβευση για την αειφορική προσπάθεια
    • Ασφαλιστική κάλυψη
    • Εκπτώσεις σε γεωργικά εφόδια και υλικά
    • Ειδική έκπτωση στα καταναλωτικά προϊόντα του ΑΣΟΠ
    • Χρήσιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Ο Α.Σ.Ο.Π. θα απορροφήσει από τον πρώτο χρόνο όλη την παραγωγή σου στις προσυμφωνημένες τιμές αγοράς για ρόδια α’ και β’ ποιότητας

Τα νέα μας

biopom invitation

Πρόσκληση BioPom

uae

Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την Αξιολόγηση των Αποτελεσμάτων των Δράσεων του έργου «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης των βιολογικών προϊόντων στην Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»

Αναθέτουσα Αρχή: O Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας, με το διακριτικό τίτλο «ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας» με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, Δράμα Τ.Κ 66300,και τηλέφωνο επικοινωνίας+302521300928-25210 50000.

  1. Αντικείμενο: Αξιολόγηση των Αποτελεσμάτων των Δράσεων του Προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης των βιολογικών προϊόντων στην Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» που κατατέθηκε στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1144/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.
  2. Προϋπολογισμός Έργου: 45.000,00 €, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
  3. Τόπος Παροχής Υπηρεσιών: Στην έδρα του Αναδόχου της Αναθέτουσας Αρχής και στις χώρες υλοποίησης των ενεργειών.
  4. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενδιαφερόμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή ένωση / κοινοπραξία αυτών που ασκούν υπηρεσίες συναφείς με το αντικείμενο του έργου.
  5. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές μόνο για το σύνολο του έργου, όπως ορίζει η Διακήρυξη και δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.
  6. Διάρκεια της Σύμβασης: 36 μήνες.
  7. Το τεύχος της διακήρυξης του Διαγωνισμού διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από την έδρα της Αναθέτουσας Αρχής και από το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με Υπεύθυνο Επικοινωνίας τον κ. Αθανασιάδη Παναγιώτη και την κ. Μπακάλη Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες, έως και πέντε (5) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Συμπληρωματικές πληροφορίες που έχουν ζητηθεί εγκαίρως, με επιστολή ή τηλεομοιοτυπία, θα απαντηθούν σε κάθε περίπτωση το αργότερο 5 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.
  8. Οι προσφορές υποβάλλονται στην έδρα της Αναθέτουσας Αρχής, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά μέχρι την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι.
  9. Ημερομηνία, ώρα και τόπος αποσφράγισης προσφορών: Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου.
  10. Περίοδος κατά την οποία ο υποψήφιος δεσμεύεται από την προσφορά του: 90 ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
  11. Κριτήρια αξιολόγησης προσφορών και ανάθεσης: η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.
  12. Η Αναθέτουσα Αρχή, εφόσον συντρέχει λόγος, διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της διαδικασίας σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μέχρι την κατακύρωση, χωρίς αυτό να γεννά οποιοδήποτε δικαίωμα στους συμμετέχοντες.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου
«ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας»
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


synenteuksi

Ο ΑΣΟΠ στην "Ύπαιθρος Χώρα"

H συνέντευξη του προέδρου κ.Αργυρίου για το ρόδι, στην εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα.


perilipsi diagwnismou asop
alimentaria

Συμμετοχή στην έκθεση Food Expo 2021

Συμμετέχουμε στην έκθεση Alimentaria, στη Gran via Venue στη Βαρκελώνη. Θα μας βρείτε στην αίθουσα 2, στο Stand D-650.
#ASOP #thegreekpomegranate #toellinikorodi

food expo 21

Συμμετοχή στην έκθεση Food Expo 2021

Για μια ακόμη χρονιά ο ΑΣΟΠ συμμετέχει στην Food Expo - Greece, στις 14 - 18 Ιουνίου!
Αυτή τη χρόνια, ψηφιακά!
#ASOP #thegreekpomegranate #toellinikorodi

ρόδια

Κορυφαία διάκριση για το Ελληνικό Ρόδι του ΑΣΟΠ!

Με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κορυφαία ελληνική διοργάνωση εξαγωγικών βραβείων.

Greek Exports Awards διακρίθηκε ο ΑΣΟΠ-Το Ελληνικό Ρόδι.

Ο θεσμός των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards συνδιοργανώνονται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και την Ethos Media με στόχο να ανάδειξη-επιβράβευση των ανθρώπων, των ιδεών και των συνεργασιών μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Ο ΑΣΟΠ-Το Ελληνικό Ρόδι- κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία TOP BRANDED EXPORT PRODUCT.

Η τελική αξιολόγηση-βράβευση με το χρυσό βραβείο των 100% φυσικών χυμών ροδιού του ΑΣΟΠ (βιολογικών & συμβατικών) συνδιαμορφώθηκε κατά 40% από πανελλαδική ψηφοφορία καταναλωτών (15.750 συμμετείχαν στην ψηφοφορία) και κατά 60% από την κριτική επιτροπή με συμμετέχοντες κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής, επιμελητηριακής, επιστημονικής κοινότητας της χώρας.

Στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα κεντρικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για της Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης.

Η τιμητική διάκριση για τον ΑΣΟΠ έρχεται ως αποτέλεσμα της διαχρονικής επένδυσης και παρουσίας του ΑΣΟΠ στην καθετοποιημένη οργάνωση του πρωτογενούς τομέα σε σύγχρονες καλλιέργειες, όπως το ρόδι, που αποφέρουν μεγάλη προστιθέμενη αξία και υψηλή διατροφική αξία.

Τα προϊόντα του ΑΣΟΠ βρίσκονται τοποθετημένα στα ράφια αγορών 16 χωρών του εξωτερικού.

Ο ΑΣΟΠ εκλαμβάνει την νέα αυτή κορυφαία διάκριση ως επιπλέον ευθύνη εκπροσώπησης του Ελληνικού Ροδιού στην εγχώρια και εξωτερική αγορά με αδιαπραγμάτευτη αξία την εμμονή στην απόλυτη φυσικότητα και την απόλυτη διασφάλιση ποιότητας των χυμών ροδιού ΑΣΟΠ.