Βραβεύτηκε από τον Κάρολο Παπούλια o ΑΣΟΠ Δράμας

October 17, 2013

 

Στο προεδρικό μέγαρο δέχτηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας τον δραμινό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, μαζί με τους βραβευθέντες επιστήμονες, ερευνητές, αγρότες, εκπροσώπους συνεταιρισμών και επιχειρηματίες που έχουν διακριθεί για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροτικό τομέα. Ο κ. Τσαυτάρης με ιδιαίτερη χαρά γνώρισε στον κ. Παπούλια, τις επιχειρήσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τους εκπρόσωπους αυτών, εξηγώντας στον Πρόεδρο τί έχουν καταφέρει στον τομέα τους. Ο Πρόεδρος με την σειρά του, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ότι ασχολούνται με την αναβάθμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων.


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση του υπουργείου μιας και οι επιχειρήσεις διακρίθηκαν για την «επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση τους, η οποία έλαβε χώρα στα πλαίσια της δράσης με θέμα «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία».
Έτσι η δραμινή επιχείρηση ΑΣΟΠ Δράμας ήταν μέσα σε αυτές και ο εκπρόσωπος της κ. Γρηγόρης Αργυρίου, δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου και τον παραβρισκόμενων, για την πιστοποιημένη καλλιέργεια ροδιάς την μεταποίηση και εξαγωγή πιστοποιημένου φυσικού χυμού ροδιού.

Προηγήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου η βράβευση του ΑΣΟΠ Δράμας για την πιστοποιημένη καλλιέργεια ροδιάς-μεταποίηση και εξαγωγή ελληνικού 100% φυσικού χυμού ροδιού,  από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Από την Περιφέρεια ΑΜθ βραβεύτηκαν οι εξής:

– Δώρα Κατσικούδη (Ζυθοποιία Μακεδονίας ? Θράκης), Μπύρα Βεργία, Τσάι Tuvunu
– Αναστάσιος Γιακμογλίδης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής, Επεξεργασίας, Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας